Santuaris de Girona Français English Castellano Català
Santuaris de Girona
Reservi online: Reservar
 
SANTUARI de la Mare de Déu
de la Font de la Salut de Sant Feliu de Pallerols
IniciServeis i instal·lacionsPropostes i activitatsHostatgeriaGastronomiaEl temple Tarifes Sol·licitud de reservaContacte
 
     
 
Opinions i experiències
Les opinions dels nostres visitants
Inma |22/10/2013
El dissabte 19 d'octubre els meus companys em van preparar una festa sorpresa pel meu 50è aniversari. En el restaurant vàrem dinar extraordinàriament bé. El servei molt atent, va estar en tot moment pendent que no ens faltés res. Per tot plegat, una diada inoblidable.

---

Enric i Àngels |22/10/2013
Vam organitzar un dinar per una celebració d'amics i tot va ser genial. L'atenció, el menjar, la presentació i la relació qualitat-preu....Ho recomanem. FELICITATS!!!

---

Michel |30/04/2013
Beau cadre: accroché à la montagne avec vue sur le lac dans la vallée. Très bon accueil, cuisine familliale délicieuse, variée et copieuse. Calme et bien situé pour les randonnées à vélo.

---

Nico |21/04/2013
Estuvimos mi novia y yo este fin de semana y queremos volver ya!!!genial la atencion, la estancia, la comida...todo muy muy muy bien...altamente recomendable para desconectar!!!

---

ANNA |01/04/2013
Quan era petita anava al Santuari amb els meus pares i avis i en tenia un record molt dolç. Després de 20 anys, hi he tornat amb la meva parella, un cap de setmana i ha sigut una experiéncia molt bonica. Ens vam quedar a dormir i a menjar i tot va ser fabulos. La Carme i la seva família ens van acollir com si fossim vells amics i ens van tractar com a reis, van estar pendents que no ens faltes res, el menjar excepcional, l' habitació molt comoda i amb boniques vistes. Es poden fer sortides, passejar... MOLT I MOLT RECOMANABLE!!!! GRÀCIES

---

albert iniesta |30/03/2013

Mitja pensió en el Santuari dels Angels no te preu per l'amabilitat del personal,les bones installacions,la pau que s'hi respira i els bons àpats.Gràcies


---

Drvinay |11/06/2012

- Vaya, ante comentarios como e9stos no puedo menos que dar las graaics supongo que ahora se entiende por que9 su gente y amigos los quieren tanto se nota cuando se dicen las cosas desde el corazf3n y ese siempre es vuestro caso graaics..


---

Eusebi |22/05/2012
Nosaltres vam fer sopar-dormir-esmorzar i ens va agradar molt i molt. Molt recomanable per a qui vulgui recarregar les piles, totalment tranquil i relaxant. El tracte molt com de casa. Un 9!!

---

Pàgina 3 de 4 < Anterior  01 02 03 04  Següent >
 
Escriu-nos
 
 

Deixa'ns la teva opinió

Aquest és un espai on podeu deixar la vostra experiència de l'estada als Santuaris de Girona. Utilitzeu el següent formulari per donar la vostra opinió.

* Nom
* Email
Comentari
Codi de seguretat
Canviar imatge
Escriu el codi

* El vostre comentari serà revisat abans de la publicació al web.

 
 
 
  Xarxa de Santuaris de Girona - www.santuarisdegirona.cat - Nota legal
Informació i Reserves: santfeliu@santuarisdegirona.cat  

Bisbat de Girona Hotel Star LightEspai Astronòmic Easy Bikes